Cum a deturnat satana ordinea lumii *

Viata normala este cea traita in natura. Prin traiul in cetati artificiale (adica orase) se naste anormalul, artificialul, care vine in contradictie cu linistea, cu pacea, cu implinirea, cu simtamintele, cu experienta placuta referitor la viata.

Toata tehnologia care promitea o viata mai buna a fost inventata si folosita de vrajmas pentru a crea control, dependenta si lipsa de timp pentru a reflecta la moarte. Situatia absurda a zilelor noastre, felul in care ne aglomeram in orase imense in care traim mai prost ca la sat nu este decat o pervertire a mintii asupra utilitatii castigate. Calitatea aerului, oboseala permanenta, hrana plina de chimicale, zgomotul, praful, lipsa spatiilor verzi, aglomeratia, lupta concurentiala, diversitatea socanta, toate sunt semne ale unei stari lumesti lipsite de sens.

Mintea ne este inselata sa muncim 8 ore incontinuu, in birouri, pentru venituri care ne asigura hrana, haine, o casa in rate, masina si vacante. Ne epuizam fizic si intelectual fiindca avem impresia ca obtinem un randament mai bun ca la sat. Mintea si viata sunt daruri de mare pret pe care satana vrea sa le epuizam in munci superspecializate, de rutina, in timp ce credem ca doar asa obtinem cele necesare.

Dumnezeu a creat natura, plantele si animalele ca sa-l serveasca pe om. Se pot crea ferme maricele, autosustenabile, permacultura. Multi oameni biblici iubiti de Dumnezeu erau pastori. Oamenii nu trebuie sa-si distruga sanatatea in birouri pentru ca animalele si plantele sunt date de Dumnezeu sa-i usureze viata. Animalele pot fi crescute in cireada, singure, pe campuri mari. Dar in societatea noastra bogatii fac bani de pe urma ciredelor de oameni care atat de saraci sunt ca n-au nici case. Ingerii plang ca oamenii traiesc usor pe seama fratilor cand Dumnezeu a lasat animale pentru a usura viata omului.

Vedem tratarea omului ca animal de catre om. Se pune accent pe exploatare, cu o latura umana de fatada. Aceasta ordine a fost impusa incet incet de satana. Azi e o rusine sa-ti faci casa ieftina ca cei batrani, si e o rusine si mai mare sa traiesti usor din animale si plante lasate de Dumnezeu. A fost schimbata perceptia ca sa-si bata satana joc de om. Ce e mai usor, sa ai grija de animale, sa fii gospodar in natura, sau sa lucrezi 8 ore pe zi inchis si concentrat, 255 zile pe an ? Ce e mai bine rasplatit ?

Planul satanei este sa adune lumea in orase si s-o controleze mai usor. Initial vezi inlesnirile orasului, dar mai apoi esti prins intr-un vartej din care nu mai ai scapare. Satana vrea ca noi sa uitam de pamant, sa nu mai stim sa supravietuim singuri, sa nu mai multumim lui Dumnezeu, sa fim dependenti de el, sa ne chinuie in orase prin munci seci si vieti neimplinite, ca sa acceptam pacatele pentru indulcirea vietii.

Tehnologia a evoluat doar intr-un anumit mod si intr-atat cat sa-i fie satanei mai usor sa ne influenteze. E vizibil faptul ca avem surse infinite de energie, dar lumea e interesata de poluare si capitalism, nu de o conlucrare spre bine si usurinta tuturor. Pamantul e un exemplu de echilibru perfect, apele ies din pamant, circula, se varsa unele in altele, parauri in rauri, rauri in mari, mari in oceane, oceanele in pamant si din pamant apa iese iarasi in izvoare. Energia e captata de planeta din cosmos, de la soare, de la gravitatie, de la rotatie. Energia e aici, unii au descoperit-o dar satana a ingropat-o si ne descopera doar ce-i este lui de folos.

Lasă un comentariu