Despre

Autorul este anonim.

Scopul acestui blog nu este instiintarea lumii despre talentele\grandoarea autorului.

Acest blog isi propune sa fie o resursa pentru intarirea in credinta a celor care au nevoie. Si toti au.

Nu as fi dezvoltat acest blog, insa am simtit nevoia sa o fac. Stiu ca traim vremuri apocaliptice iar oamenii au nevoie de un punct de reper.

Inselarea este foarte fina, atat pentru credinciosi, dar o! cat de mult pentru ceilalti.

Aici vreau sa dezbat interesele tuturor si sa aduc un alt mod de a vedea intregul. O explicatie contemporana pentru probleme de mii de ani.

Reclame

2 gânduri despre &8222;Despre&8221;

 1. recomand un control de specialitate la un psihiatru bun.

  nu glumesc.

  nu astept multumiri, dar mi-ar placea sa vad niste rezultate dupa ce se da medicamentatia .

  Apreciază

  • Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul si alunga toate duhurile intunericului de la mine si de la cei ce nu te cunosc, nu te inteleg, nu te-au aflat. Lumineaza-i pentru a-ti da slava in veci.

   Doctorii n-au gasit nimic. Decat partea creierului care e resposabila cu inteligenta au gasit-o mai mare decat normalul. Tratament am luat 2-3 luni care mi-a indus o stare de moleseala si nu m-a ajutat cu nimic, asa ca am renuntat. Tratamente au fost mai multe, pentru ca si eu mi-am pus problema din toate punctele de vedere.

   Singura scapare a fost tot Dumnezeu si Maica Domnului, careia ii multumesc, pentru ca m-a ajutat in mod vizibil in momentele grele. Vindecarea nu a venit fara masluri, posturi, aplecarea capului si multa cainta pentru pacatele proprii sau ale parintilor, stiute si nestiute.

   Iadul e real. Daca nu de Dumnezeu ne rusinam, daca nu de frica Lui ne departam de pacate, macar sa o facem pentru a scapa de iad si tot vom avea un castig imens. Dpdv stiintific Dumnezeu e nebunie pentru ca, domnule sau doamna „cucu”, in inima omului modern fierbe ura fata de cuvintele Sale, caci omului ii plac mult placerile porcesti care-i ucid inima decat plansul cu durere pentru a-si spala sufletul de murdaria de care fuge Duhul Sfant. Asadar, de nu te vei scapa singur, nimeni nu o va face. Iti dau exemplu capitalismul, de nu devii singur competitiv, de nu muncesti din initiativa proprie, nimeni nu o va face pentru tine.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s