Fugiti de ecumenism, cercetati bine preotii

Fiti vigilenti. Daca vedeti preot ecumenist sau care se preface ca nu stie despre ce e vorba cu sinodul 8, sau care spune cuvinte de lauda despre sinod, stati deoparte si nu mai mergeti acolo.

Vor fi mai multe atentate teroriste in lume. Apoi vor spune ca musulmanii, catolicii si celelalte confesiuni intra in biserici ortodoxe sau catolice ca sa se roage impreuna cu celelalte confesiuni ca semn de compatimire pentru evenimentele si raul petrecut.

Va fi promovata rugaciunea impreuna si unirea credinciosilor pentru a inlatura raul din lume. Aceasta unire va fi inselatoare si va duce la formarea religiei antihristice unice si la crearea guvernului mondial.

In timp ce razboiul 3 va fi in desfasurare, diferite confesiuni se vor ruga impreuna pentru pacea lumii, pentru venirea „mantuitorului” (antihrist). Ateii vor fi si ei zoriti spre biserica. Iadul va fi desfiintat, iar oamenii vor crede intr-un dumnezeu atotbun si mantuitor, indiferent de fapte. Homosexualii si alti dezaxati vor fi chemati la rugaciunile comune, chiar si satanistii vor fi primiti.

Va fi o ciorba de nebuni, o revolutie in credinta care se va petrece in acelasi timp cu razboaiele, cu dezastrele naturale, cu desfranari nemaivazute. Un circ extraordinar la nivel mondial, un adevarat spital de nebuni.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s