Ce este ecumenismul. Explicatie pentru neinitiati

CE ESTE ECUMENISMUL ? EXPLICATIE PENTRU NEINITIATI

Stiti acel sentiment cand cineva vrea sa iti vanda un produs, dar dupa ce cumperi descoperi ca ai aruncat banii de pomana si ai ramas si cu problemele nerezolvate ? Sau atunci cand banca iti ofera o solutie prin imprumut dar in realitate iti creaza mai multe probleme ? Ai fost inselat sub pretextul ca ti se ofera o rezolvare, un ajutor, o imbunatatire.

Stiti acel sentiment de integrare a Romaniei in UE sub pretextul dezvoltarii tarii noastre ? Am fost inselati sub pretextul ca ni se ofera o rezolvare, un ajutor, o imbunatatire.

Ei bine, ecumenismul este acelasi lucru, numai ca e aplicat la nivel religios. Sub pretextul binelui, al unirii, al intelegerii, al conlucrarii pentru pace, patriarhii au compromis ortodoxia si promoveaza dialogul cu celelalte religii. Numai ca, pe langa acest bine, se creaza si un mare rau, anume faptul ca ortodocsii se lasa inselati de diavol prin unirea cu religii care nu il mai au pe Duhul Sfant. Prin rugaciunile impreuna cu catolicii, prin acceptarea celorlalti ca Biserici, Duhul Sfant fuge din Biserica ortodoxa, care ramane goala si se face biserica a diavolului. Acestea sunt lucruri fine, nu ma astept sa fie intelese de oricine, dar se intampla la fel ca si in cazul creditarii de la banca sau al integrarii Romaniei in UE. Toate se fac cu justificari bune, dar adevaratul scop este subjugarea prin rate, subjugarea unei tari, respectiv subjugarea spirituala si aruncarea in iad a credinciosilor, fara ca ei macar sa stie sau sa isi dea seama.

Reclame

Un gând despre &8222;Ce este ecumenismul. Explicatie pentru neinitiati&8221;

  1. frate. am citit la un art. anterior, dar postez aici. spui ca ai fost la Calugareni, la un mare duhovnic. poti sa dai detalii? vezi cum e acum. cu greu mai gasesti un duhovnic care sa fi ramas in dreapta credinta. daca poti, da.mi mai multe informatii despre acel duhovnic. multumesc.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s